Kontakt

Hver dag: 9.00-17.00

lars@team-nord.dk

VisitOutdoor att: Team Nord • Hunnerupvej 3 • 6920 Videbæk

Spørg om alt

TILLYKKE – Det var første skridt på vejen mod en fed oplevelse. Når du har tilmeldt dig et arrangement på VisitOutdoor, modtager du automatisk en mail. Er der opdateringer i informationen i forhold til kursusbeskrivelsen, tilgår det dig senest 7-14 dage før arrangementet afholdes. Føler du at du alligevel mangler lidt information, så tøv ikke med at ringe til 70605950 eller maile til lars@team-nord.dk.

Så hjælper vi dig.

…jamen det regner…

VisitOutdoor er OUTDOOR, og vi elsker det. Og det vil vi gerne dele med dig! Vejret kan vi forberede os på og som udgangspunkt aflyser vi ikke arrangementer pga vejret. Undtaget er f.eks. sejlads ved hårdtvejr og klatring i tordenvejr. Sikkerheden jo er det vigtigste. Vi udarbejder altid sikkerhedsinstruks, der opdateres ved DMI dagen før arrangementet. Således er vi alle forberedt på, hvilket vejr vi går ud i, og sikkerhedsinstruksen er styrende for, om aktiviteten gennemføres, og ingen af os, hverken instruktører eller kursister presses ud i noget vi ikke har lyst til. Det giver bedst mulig sikkerhed for jer og os! 

Vi giver pengene tilbage i det tilfælde, at vi aflyser aktiviteten pga. vejrlig.

Aflysninger sker som hovedregel kun af to årsager.

1) Du aflyser af den ene eller anden årsag, f.eks. sygdom. Aflyser du kan du ikke få pengene tilbage.

2) Eller vi udsætter arrangementet, typisk pga. farligt vejr. I så fald tilbydes du en erstatningstur eller vi finder en ny dato til dit arrangement. Og du kan selvfølgelig også få din fulde betaling retur – intet problem. 

Vi følger myndighedernes anvisninger. 

Vi har håndsprit på vores lokationer. 

Hvis du har sygdoms-symptomer beder vi dig om at blive hjemme, af hensyn til andre deltagere og vores medarbejdere.

Frem til 10. maj har vi åbent for op til 10 deltagere på vores arrangementer.

Efter 10. maj kan vi have arrangementer med flere deltagere. 

Vi planlægger med muligheden for at deltagerne har størst mulig plads omkring sig. 

Opdateret 25/4-2020

Ja! Alle vores arrangementer er forsikringsdækkede via TopDanmark Erhverv, hvilket forøvrigt er lovpligtigt. Vi er også dækkede ved klatring og sejlads, hvilket mange udbydere på markedet ikke er.

Skulle et uheld være ude, og skyldes det vores udstyr eller instruktion vil ting og personskade være dækket. Husk alligevel at det er en god ide at tjekke om din egen ulykkesforsikring dækker de aktiviteter du tilmelder dig, da uheld kan være selvforskyldt eller hændelige.

Følgende typer af skader, vil være anset som hændelige, og skal dækkes af egen forsikring.

  • Tabte briller på klatretur
  • Forstuvet ankel på cykeltur
  • Glødemærke i jakke ved bål
  • Våd telefon på kanotur
En solskoldet næse og vabler på fusserne er bare en bonus ved friluftsliv. 

Så bliver du våd! Vores deltagere tilbydes altid våddragt til kajakturen. Desuden kræver vi af vores deltagere, at de bærer svømmevest.

Vi kan sagtens hjælpe jer op i kajakken igen. Tag det som en oplevelse. Værdigenstande, ure, telefoner m.m. kan enten pakkes i en vandtæt pose eller efterlades i en aflåst bil på land.

NEJ, som sådan ikke – men vi garantere du bliver udfordret.

Klatring indeholder selvfølgelig udfordringer i højden, og det er selvfølgelig forbundet med en risici. Men via strukturet instruktion med rolig progression når vi i mål med det hele. Samtidig indgår der forskellige teknikker, avanceret udstyr og overvejelse der er vigtige, så derfor er det vigtigt at du vælger den rigtige udbyder til at afholde dit klatrearrangement.

Og her har Team-nord sine helt store force. Siden 2002 har vi haft i tusindvis af mennesker igennem forskellige klatrearrangementer, og vores logbog med over 2000 + arrangementer vidner om professionalitet og sikkerhed, uden nogen uheld overhoved.

Nej – du fik garanteret mere end du forventede. Husk alligevel at sætte dig ind i arrangementsbeskrivelsen, så undgår vi mange misforståelser. Vi forventer, nærmest forlanger, gåpåmod og positivt humør – resten skal vi nok levere.

Vi lægger hele vores sjæl i vores kurser og arrangementer, og gør alt hvad vi kan, for at tingene lykkedes. Men I skal hjælpe.

Vi forventer en positiv tilgang til opgaverne og udfordringerne vi stiller – så skal det nok lykkedes.

Må man gerne skrive sådan til sine kunder? Tjah, nu har vi ihvertfald gjort det 😉

 

VisitOutdoor (Team-nord.dk Aps) er ansvarlig og har ansvaret for dit arrangement. 

Vores instruktører er alle uddannet med fokus på sikkerhed og har stærke kompetencer inden for deres individuelle områder, særlig med fokus på kommunikation. Faktisk er de valgt pga. af deres menneskelige kompetencer, som måske i virkeligheden er det sværeste at lærer. Alle har relevante førstehjælpsuddannelser.  

Vores instruktører forholder sig også retten til at aflyse arrangementet eller delindhold i arrangement, hvis sikkerheden ikke vurderes tilfredsstillende. Dette kan f.eks. være i forbindelse med vejrmæssige udfordringer eller akut sygdom i deltagergruppen.

Vores instruktører har hovedansvaret og træffer beslutninger, der skal efterkommes af kursisterne uden diskussion, da de har ansvaret.

Det mener vi er den bedste sikkerhed under arrangementerne, og giver den største tryghed for alle.